Samen op weg naar
een zorgeloze hypotheek​.
Onafhankelijk en objectief advies.​

Een huis kopen is een ingrijpende financiële beslissing. U sluit een hypotheek af en gaat daarmee een betalingsverplichting aan van 30 jaar. Een goed hypotheekadvies is uitermate belangrijk omdat het u in de loop van de tijd veel geld kan schelen. Als u bij ons aanklopt voor een hypotheekadvies, gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Als huiseigenaar krijgt u te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Wij leggen u uit wat u kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor uw financiën.

Om uit te zoeken hoe uw hypotheek er precies uit moet zien, inventariseren wij eerst uw persoonlijke en financiële situatie. Wij vragen daarom naar uw financiële gegevens. Maar ook andere informatie is belangrijk, zoals uw toekomstverwachtingen en toekomstwensen. Die zeggen iets over hoe uw vaste lasten zich ontwikkelen. En dat kan de keuze voor een bepaalde hypotheek beïnvloeden.

Na de inventarisatie maken we een analyse, zoeken we uit wat uw mogelijkheden zijn, vergelijken we de hypotheken van meerdere aanbieders en maken we berekeningen. Dan stellen we een adviesrapport op waarin we u laten zien welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. Ook zijn we duidelijk over wat u betaalt voor uw hypotheek en ziet u hoe uw hypotheeklasten er in de komende jaren uitzien. Uiteraard spreken we ons advies grondig met u door. U krijgt de tijd om alles goed te overdenken.

Bent u op zoek naar een persoonlijk advies?

Neem direct contact op via deze button, mail naar info@klijnvankampen.nl 

of bel met 075 6539520

Een hypotheek op maat

Er bestaan in Nederland verschillende hypotheekvormen. Voor welke vorm u in aanmerking komt, hangt vooral af van de vraag of u uw eerste hypotheek afsluit of al een hypotheek heeft en gaat verhuizen.

Klijn/Zijlmans&Partners
Uw financieel adviseur voor Noord-Holland

Maak kennis met onze adviseurs

Maak kennis met onze hypotheek adviseurs

AVéWé, Klijn&vanKampen en Bastinck&vanDoesum werken als zusterbedrijven zeer intensief samen binnen Klijn/Zijlmans&Partners. Zo werken dezelfde collega’s voor de zusterbedrijven en mailen wij gezamenlijk vanuit alle bedrijfsnamen en domeinen. Dankzij deze samenwerking brengen wij ruim 40 jaar aan kennis en ervaring samen om onze gedeelde relaties op een optimale manier bedienen. Heeft u meer vragen over deze samenwerking? Neemt u dan contact met ons op?  

© 2024 Klijn/Zijlmans&Partners. Alle rechten voorbehouden.