Werken in de financiele wereld.
Maak impact bij Klijn & van Kampen.

Welkom bij het team van Klijn & van Kampen, waar we streven naar excellente dienstverlening in de financiële sector. Als adviseur of schadebehandelaar bij ons bedrijf zul je ontdekken waarom werken bij Klijn & van Kampen zo plezierig is:

Uitdagende en diverse taken

Je zult betrokken zijn bij het adviseren van een breed scala aan klanten, van particulieren tot bedrijven, en je vaardigheden voortdurend kunnen ontwikkelen.

Ondersteunende en professionele omgeving

Ons team van experts staat altijd klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, terwijl je werkt binnen een organisatie met een sterke reputatie in de sector.

Impact maken

Door nauw samen te werken met klanten en hen te helpen bij het beschermen van hun toekomst en bezittingen, draag je direct bij aan hun welzijn en gemoedsrust.

Cultuur van persoonlijke groei

Bij Klijn & van Kampen word je erkend als een individu, waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan, waardoor je de ruimte krijgt om te groeien en te excelleren in je carrière.

Maak kennis met ons netwerk van professionals.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Neem direct contact op via deze button, mail naar info@klijnvankampen.nl
of bel met 075 6539520

Werken bij Klijn & van Kampen is werken met plezier
Dit kun je van ons verwachten

Onafhankelijk

Wij opereren vrij van belangenconflicten, zodat we altijd de beste keuzes maken die in uw belang zijn.

Particulier en zakelijk

Ons team biedt maatwerkadvies voor zowel particulieren als bedrijven, waardoor u altijd optimaal wordt bediend.

Betrokken

Onze toewijding gaat verder dan advies; we staan naast u, begrijpen uw behoeften en anticiperen op uw toekomstige uitdagingen.

Gecertificeerd

Ons team van experts beschikt over de hoogste certificeringen, wat garant staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening.

Altijd dichtbij

Met meerdere vestigingen zijn we altijd in de buurt, klaar om uw vragen te beantwoorden en uw belangen te behartigen.

Persoonlijke aandacht

Bij ons bent u geen nummer. Onze benadering is persoonlijk, zodat uw unieke situatie de aandacht krijgt die het verdient.

Klijn/Zijlmans&Partners
Uw financieel adviseur voor Noord-Holland

Maak kennis met onze adviseurs

Of maak eerst kennis met onze collega's

AVéWé, Klijn&vanKampen en Bastinck&vanDoesum werken als zusterbedrijven zeer intensief samen binnen Klijn/Zijlmans&Partners. Zo werken dezelfde collega’s voor de zusterbedrijven en mailen wij gezamenlijk vanuit alle bedrijfsnamen en domeinen. Dankzij deze samenwerking brengen wij ruim 40 jaar aan kennis en ervaring samen om onze gedeelde relaties op een optimale manier bedienen. Heeft u meer vragen over deze samenwerking? Neemt u dan contact met ons op?  

© 2024 Klijn/Zijlmans&Partners. Alle rechten voorbehouden.