Uw pensioen goed geregeld.
Kies op tijd voor zekerheid.

Lange tijd hebben we ons in Nederland niet erg druk gemaakt om ons pensioen. Dat was gewoon in orde. Maar die pensioenzekerheid is door de ontwikkelingen van de laatste jaren een stuk minder groot geworden. Hoe is úw financiële situatie als u stopt met werken?

U kunt zelf heel wat doen om uw pensioeninkomsten te verbeteren. Welke methode het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren zoals uw leeftijd, uw huidige en vroegere pensioenregelingen, uw hypotheek, uw gezinssituatie en of u bijvoorbeeld spaart of belegt. Wij analyseren uw pensioensituatie en adviseren u over de maatregelen die u kunt treffen, betreffende een aanvulling op uw pensioen.

Omdat uw pensioen samenhangt met al uw andere financiën, vormt het een belangrijk onderdeel van. financiële planning. Met een financieel plan zorgt u voor evenwichtige financiën in alle fasen van uw leven. Dus ook in de periode dat u niet meer werkt.

Bent u op zoek naar een pensioen advies?

Neem direct contact op via deze button, mail naar info@klijnvankampen.nl
of bel met 075 6539520

Alle voordelen op een rijtje
Een combinatie van
jarenlange kennis en ervaring

Onafhankelijk

Wij opereren vrij van belangenconflicten, zodat we altijd de beste keuzes maken die in uw belang zijn.

Particulier en zakelijk

Ons team biedt maatwerkadvies voor zowel particulieren als bedrijven, waardoor u altijd optimaal wordt bediend.

Betrokken

Onze toewijding gaat verder dan advies; we staan naast u, begrijpen uw behoeften en anticiperen op uw toekomstige uitdagingen.

Gecertificeerd

Ons team van experts beschikt over de hoogste certificeringen, wat garant staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening.

Altijd dichtbij

Met meerdere vestigingen zijn we altijd in de buurt, klaar om uw vragen te beantwoorden en uw belangen te behartigen.

Persoonlijke aandacht

Bij ons bent u geen nummer. Onze benadering is persoonlijk, zodat uw unieke situatie de aandacht krijgt die het verdient.
Klijn/Zijlmans&Partners
Uw pensioen adviseur voor Noord-Holland
Maak kennis met onze adviseurs
Maak kennis met onze pensioen adviseurs

AVéWé, Klijn&vanKampen en Bastinck&vanDoesum werken als zusterbedrijven zeer intensief samen binnen Klijn/Zijlmans&Partners. Zo werken dezelfde collega’s voor de zusterbedrijven en mailen wij gezamenlijk vanuit alle bedrijfsnamen en domeinen. Dankzij deze samenwerking brengen wij ruim 40 jaar aan kennis en ervaring samen om onze gedeelde relaties op een optimale manier bedienen. Heeft u meer vragen over deze samenwerking? Neemt u dan contact met ons op?  

© 2024 Klijn/Zijlmans&Partners. Alle rechten voorbehouden.