Vergelijkingskaarten

Met de vergelijkingskaart maak je als consument een goede vergelijking tussen verschillende adviseurs. Op de vergelijkingskaart staat informatie over de dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten van de adviseur. Alle financieel dienstverleners werken met hetzelfde standaarddocument. Dankzij de vergelijkingskaart weet je wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. Het gaat wel om de gemiddelde kosten. In individuele gevallen kan de rekening hoger of lager uitvallen. De vergelijkingskaart is de opvolger van het dienstverleningsdocument. Op deze pagina kun je de verschillende vergelijkingskaarten downloaden.

Als kantoor zijn wij onderdeel van Klijn/ Zijlmans & Partners. De desbetreffende advieswerkzaamheden worden centraal uitgevoerd door Klijn/ Zijlmans & Partners. Meer vragen of informatie? Neem gerust contact met ons op.

AVéWé, Klijn&vanKampen en Bastinck&vanDoesum werken als zusterbedrijven zeer intensief samen binnen Klijn/Zijlmans&Partners. Zo werken dezelfde collega’s voor de zusterbedrijven en mailen wij gezamenlijk vanuit alle bedrijfsnamen en domeinen. Dankzij deze samenwerking brengen wij ruim 40 jaar aan kennis en ervaring samen om onze gedeelde relaties op een optimale manier bedienen. Heeft u meer vragen over deze samenwerking? Neemt u dan contact met ons op?  

© 2024 Klijn/Zijlmans&Partners. Alle rechten voorbehouden.